KNSA met nieuwe site voorbereid op de toekomst

b853bee1583adaf167dd6af8527a66e9_400x400Op 17 september 2015 is de nieuwe KNSA-website online gegaan. De website is niet alleen in een volledig nieuw jasje gestoken, maar heeft ook een nieuwe navigatiestructuur die meer aansluit op de huidige tijd en de grote hoeveelheid informatie die de website inmiddels bevat. De website maakt voorts een duidelijk onderscheid in de informatie voor enerzijds geïnteresseerden in de schietsport en anderzijds reeds bestaande schutters en natuurlijk schietsportverenigingen.

Helemaal nieuw is een introductiefilm over de schietsport, die op veler verzoek nu beschikbaar is met de titel “Het sein op veilig”. Met deze film kunnen verenigingen geïnteresseerden en nieuwe leden snel informeren over de mooie uitdagingen van de sport en de regels die daarbij horen.

Ten slotte is nieuw de zogenaamde “Mijn omgeving” die “Mijn KNSA” wordt genoemd. Op dit moment is dat domein alleen nog bereikbaar voor verenigingen die aan de proef hiervoor meedoen, maar over niet al te lange tijd zal “Mijn KNSA” ook voor alle andere verenigingen bereikbaar zijn en zullen alle verenigingen die dat wensen een eigen login krijgen. Via die “Mijn omgeving” kunnen verenigingen hun mutaties indienen maar ook hun wedstrijden aanmelden en dat geldt ook voor KNSA-functionarissen.

Kortom: de nieuwe website is inspirerend voor mensen die de schietsport nog niet kennen, informerend voor schietverenigingen en sportschutters en zal de efficiency voor verenigingen, sportschutters en de KNSA ten goede komen.

De nieuwe website is hagelnieuw en ingrijpend gewijzigd ten opzichte van de voorgaande versie. Om die reden zullen er ongetwijfeld kinderziektes in voorkomen of soms informatie ontbreken. Het KNSA-bondsbureau zal in de komende tijd nauwlettend het gebruik van de website monitoren en kinderziektes en andere onjuistheden of onvolledigheden zo spoedig mogelijk repareren. Mocht u iets tegenkomen waardoor de website niet zou functioneren, wilt u dan niet telefoneren met het bureau maar bij voorkeur een e-mail sturen op het e-mailadres: promotie@knsa.nl.

Reacties zijn gesloten.